Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
1/13
Show all photos
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Anya Wu - Root Design HK Ltd - Malibu Residential
Show all photos
Malibu Residential
Private Apartment | Hong Kong | Lohas Park
We created a home with stunning 270-degree sea views. To maximize the views and natural light, we boldly reversed the positions of the living room and hallway. Guests now enter through a hallway with built-in shoe cabinets into the expansive living room with panoramic sea vistas. The open-concept space features clean lines, sassnero wood, marble accents, and geometric patterns. Olive green, burnt orange tones, sassnero wood veneers, textured wallpaper, and woven fabrics create a warm, inviting atmosphere. To satisfy the client's interest in red wines, a custom wine cellar was installed using veneer, backlit glass displays, and textured wallpaper. Maintaining ideal temperature and humidity, it stores up to 50 bottles. Lighting plays a key role, with recessed fixtures, brass lamps, bedside wall lights, and a striking linear chandelier over the dining table. Bespoke mid-century modern furniture is showcased throughout, including a unique designer coffee table. The redesigned layout maximizes sea views, natural light, and flow between spaces for entertaining. Aesthetic provides a relaxed yet sophisticated ambience through honest materials, simple forms, and balanced textures.
Project Details
Size
1300sq.ft.
Completion
2023
Property Type
Private Apartment
Region
Hong Kong
Project Duration
6m month(s)
Related Projects
Mayfair by the sea 8
Anya Wu
Anya Wu
Root Design HK Ltd
Private Apartment | Hong Kong | Pak Shek Kok
Ho Man Tin Residential
Anya Wu
Anya Wu
Root Design HK Ltd
Private Apartment | Hong Kong | Ho Man Tin
Sai Kung Residential
Anya Wu
Anya Wu
Root Design HK Ltd
Private Apartment | Hong Kong | Sai Kung
Pok Fu Lam Residential
Anya Wu
Anya Wu
Root Design HK Ltd
Private Apartment | Hong Kong | Pok Fu Lam
More
You may also like
ANGLERS BAY
Danny Cheng
Danny Cheng
Danny Cheng Interiors Limited
Private Apartment | New Territories | Sham Tseng
Julimount Garden
Josephine Kung
Josephine Kung
Smart Interior Limited
Private Apartment | Hong Kong | Tai Wai
The Harbourside
Danny Cheng
Danny Cheng
Danny Cheng Interiors Limited
Private Apartment | Kowloon | Kowloon
Robinson Place
Andrew Lai
Andrew Lai
Galaxy Interior Design
Private Apartment | Hong Kong | Mid Level West
Natural Dwelling
Paul Li
Paul Li
ARCHI.VAL
Private Apartment | Hong Kong | North Point Mid-Levels
Wabi Sabi Dream
Vincent Leung
Vincent Leung
Win Key Workshop
Private Apartment | New Territories | Kwai Fong
More