1/0
Show all photos
Show all photos
Stacked Boxes Villa
New Territories

FAT Design was commissioned to renovate the interior and exterior of this typical 3-storey North Territory Exempted Houses (NTEH). Form-wise, the 3 typical “pancake” floors geometry are envisioned as “stacked boxes” with a material pallete of timber slats, grey aluminium panels, and white textured paint.

Project Details
Size
2100sq.ft.
Living Member
2
Bedroom
1
Style
Contemporary
Region
Hong Kong
Related Projects
You may also like
Alvin Cheng
MAD STUDIO LIMITED
Private Apartment | Hong Kong | Sham Shui Po
MJ
Common Room Home & Living
Private Apartment | Hong Kong | Discovery Bay
Ivan Ho
C&I Interior Design
Private Apartment | Hong Kong | Kwun Tong District
Frankie Chan
FDP Interior & Planning
Private Apartment | Hong Kong | Tin Hau
Chris Lau
Hei Design Ltd
Private Apartment | Hong Kong | Kau To Shan
Matthew Li
Grande Interior Design
Duplex/ Penthouse | Hong Kong | Kau To Shan
Matthew Li
Grande Interior Design
Duplex/ Penthouse | Hong Kong | Tseung Kwan O
Frankie Chan
FDP Interior & Planning
Private Apartment | Hong Kong | Ma Wan
More